.

.

Geeetech LCD12864 Tér Reprap Intelligens Vezérlő Téren Megatronics, Rambo, RÁMPÁK, 1.4, Sanguinololu, valamint Ultimaker

Geeetech LCD12864 Tér Reprap Intelligens Vezérlő Téren Megatronics, Rambo, RÁMPÁK, 1.4, Sanguinololu, valamint Ultimaker

HUF 4050.00
Áruk mennyisége


Megjegyzés : a különböző adapter Rambo, RÁMPÁK, 1.4, Sanguinololu, valamint Ultimaker, pls kérlek, mondd el nekünk, amely adapter kell, ellenkező esetben küldünk adapter Megatronics .
Ez az LCD vezérlő plusz funkció, amely LED hátteréül lámpa vezérlő áramkör intelligens vezérlő , rövidre a csapok eldönteni, hogy a LED bekapcsolása, vagy kapcsolja be a 30 másodpercet, majd kapcsolja ki önműködő.HA használt, hogy indítsa el a nyomtatási feladatokat éjszaka az alkatrész a következő reggel , ez azt jelenti, hogy az új módosítás, LCD háttérvilágítás nem bosszantó, hogy több ,lehet, hogy az idő a fény bekapcsolása hosszabb vagy rövidebb állítsa be a TRIMM R4 100 K formában 10s, hogy 2mins.Ez a vezérlő 100% compaitble eredeti design.Ez azt jelenti, hogy az eredeti adpter.
Két alak a PCBtéglalap, négyzet,nincs különbség a között, hogy a következő két 12864 LCD modul megjeleníti kivéve a formában, csak válassza ki őket, hogy illeszkedjen a nyomtató. A tétel ebben a listában téglalap LCD12864 kijelző modul is lehet vásárolni, a téglalap itt.
Ha valaha is vásárolt egy Intelligens LCD vezérlő dispaly tőlünk, de szeretnénk használni más táblák, csak meg kell vásárolni egy adapter külön-külön,amely 100% - ban kompatibilis a vezérlő.
A csomag lista :
1 x Okos LCD12864 Kijelző
2 x 30 cm kábel
1 x Adapter(Opcionális)
Szállítási & Kezelési Politika Általában, a kis csomagot, akkor a hajó keresztül hong kong-air mail, ha kell, a hajó keresztül más szállítási módot, kérem lépjen kapcsolatba velünk. A szállítási idő : USA, Egyesült Királyság, Ausztrália 7-20days, hogy más országok arról, 10-35 napra, egy másik országban hosszabb ideig is eltarthat, az idő. Majd, hogy a szállítás 48 órán belül, ha a fizetési tiszta (szombat, vasárnap nem tartalmazza). Mi lesz, hogy szállítmány szerint a címre, tedd fel , ha azt akarja, hogy a hajó elemek egy másik címre kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt a befizetést. Mi lesz a felelős a problémákat, a Kínai Szokások . Vevőnek nem kell felelős az import egyéni vám vagy behozatali adó vevő ország, Szokások.Általában állapítsa meg a csomagot, nagyon Alacsony Érték, vagy mint AJÁNDÉK vámszámla a célja, hogy megmentse extra adót. Ha bármilyen speciális követelmény vám számla értéke, vagy egyéb dokumentáció, kérjük, tudassa velünk, mielőtt szállítmányt formában itt. Visszatér Politika, Visszajelzéseket mindig ügyfélszolgálat komolyan akarom, hogy 100% - elégedett a vásárlási élmény itt. Ha bármilyen kérdése van kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszajelzéseket. • Ha ön elégedetlen a terméket vagy szolgáltatást, akkor kérjük, kövesse a jó gyakorlat, hogy lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja bármilyen visszajelzést vissza számított 7 napon belül a csere vagy a pénzt vissza. • Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mielőtt vissza. • Vevő felelős a szállítási költség a vissza postaköltséget. • Szállítási, biztosítási költségek nem kerülnek visszatérítésre. • Elkötelezettek vagyunk, hogy megoldja az összes kérdéseket barátságos, kielégítő módon.

R

Legjobb ajánlatok