.

.

A geometriai Minta Ablak, Függöny, Nappali Hálószoba Vastag Este sötétítő Függönyt Árnyalatok Redőny, Ablak, Amely

A geometriai Minta Ablak, Függöny, Nappali Hálószoba Vastag Este sötétítő Függönyt Árnyalatok Redőny, Ablak, Amely

HUF 2287.00
HUF 4314.60
-47 %
Áruk mennyisége


Ez a Termék által Értékesített 1 Panel Redőny (külső) vagy Tüll (belső) Rendelkezésre álló Függöny Fejléc típusa : Karika,Szalag, Horgok,Lap top, Rod zsebében, Ceruza Pleat Egy Kis különbség a szín is fordulhat elő, ha a különbség a között, online fénykép a tényleges tétel, Ez eredményeként világítás, illetve megjelenítési beállítások az Összes függönyt, kézzel készített, Mivel ez egy egyedi design, lehet 2-5 cm eltérés. Fogadja el az Egyéni tett, kérlek, mondd meg nekünk a kívánt méretet, amikor a megrendelés Tipp : A megfelelő teljessége, panelek kell intézkedés 2-3 alkalommal a szélessége az ablakon
Rendelkezésre Álló Függöny Fejléc Több Fájltípus Megnyitásához
Termék Részletek
Hogyan Mérjük a Függöny
Hasonló Termékek
Vásárlás Megjegyzések
Fizetés
100% - os fizetési szállítás előtt, kérjük, győződjön meg róla, hogy elhagyta a teljes megfelelő információkat tartalmazzák a teljes név, cím, irányítószám, telefonszám, az áru kerül kiszállításra a cím marad, a rend, a "P. O. box" - ban nem engedélyezett a cím.
Mi inkább a fizetés a LETÉTI amely egy biztonsági módja.Ha azt akarod, hogy más módon, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítás díja (kivéve a szállítás ingyenes).
Szállítás
Meg fogjuk küldeni a tételeket 5 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Visszajelzés az A célunk, 100% - os pozitív visszajelzés, illetve 100% vevői elégedettség. Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Ha nem elégedett a elemek, amit rendelt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Együtt tudunk dolgozni, hogy megoldja minden vita. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.

R

Legjobb ajánlatok