.

.

ingyenes szállítás ic TC962EPA TC962 DIP8 új, eredeti

ingyenes szállítás ic TC962EPA TC962 DIP8 új, eredeti

HUF 3148.20
Áruk mennyisége


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 'tart' ez a lista, amely a különböző modellek, hogy önnek több lehetősége van. Kérjük, válasszon egy kívánatos egy u0026 hagyott egy üzenetet, amikor nézd meg pecify, amely modle, hogy tetszik!!!!
Mint egy becsületes eladó szenteljük magunkat, hogy a legjobb termékeket kínál u0026 szolgáltatások. Megértjük, néha lehet, hogy a probléma a vásárlás, de bármi is ez, kérlek, bízz, hogy majd próbálja ki a legjobb, hogy elégedett. Tisztességes u0026 Objektív visszajelzés nagyon FONTOS, hogy a hírnév, nem lesz nagyon hálás, ha kapcsolatba léphet velünk, mielőtt elhagyja a Negatív / Semleges visszajelzést. Dolgozzunk együtt olve a problémát, a lehető leghamarabb.
Garancia
1 - Egy év garancia .
2. - Ha a tétel hibás, kézhezvételekor kell lennie belül 7nap a kézhezvételtől számított a csere egy új (Vevő, vissza kell adnia minden eredeti, sértetlen tételek alatt újra eladható állapotban).
3. - Mi a kínálat ingyenes javítási szolgáltatás egy éven belül a vásárlás. Az első 1 hónapban fizetünk így szállítási költség (tőlünk, hogy a tartózkodási hely); Után 1 hónap a vásárlás a vevőnek kell fizetnie két módon a szállítási költség.
4. - Mi a visszajuttatott tételek küldünk a helyébe, akik vissza, amint lehetséges.
5. - A garancia nem terjed ki olyan termékeket, amelyek fizikailag sérült, vagy az ensz-normál üzemi körülmények következtében helytelen használat vagy nem megfelelő telepítés a részeket.
Fizetés
1. - Kérjük ellenőrizze, hogy a fizetési számlán rendelkezésre áll, mielőtt ajánlatot az elem.
2. - Összes kifizetés kell számolni belül 7nap után kapják meg a elemet. Ha tényleg nehezen fizet az elemet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is segítünk olve meg.
3. - Ha bármilyen különleges kérés, a részleteket meg a dolgot, kérem, hagyjon üzenetet a sorrendben.
Szállítás
1. - Mi lehet a hajó a termékek a világ minden.
2. - A Fed Ex, a DHL TNT, UPS EMS China Post Hongkong Post áll rendelkezésre.
3. - A terméket küldünk ki 3days, miután megkapta a befizetést.
4. - Kérjük ellenőrizze, hogy a szállítási cím, kapcsolattartó telefonszáma helyes, ha az ajánlat az elem.
5. - Tudja nyomon követni a helyzet a termék a weboldalon után szállítják ki.
A behozatali Vámok, Adók vagy
1. - Behozatali vámok, adók, illetve egyéb díjak történt az oldalon nem tartalmazza a termék árát. Ezek a díjak által biztosított vevő.
2. - Kérjük ellenőrizze, hogy az országban? S Vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek a vásárlás előtt.
3. - Kérem megerősítette, részletes információ a szállítási számlát. Például, hogy muc rizs kellene írni a fuvarlevél számla vagy, hogyan írja le az elem, stb ..
Visszajelzést
1. - Mint a visszajelzést, nagyon fontos, hogy a fejlesztés tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak.
2. - A program el fogja hagyni vissza ugyanazt a visszacsatolás után a pozitív visszajelzést.
3. - Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzés igyekszünk a legjobb olve a problémákat.
Nagyon szépen köszönöm a támogatást, szép napot!

R

Legjobb ajánlatok