.

.

MJJC Márka Hab Lance csatlakozó adapter felszerelése karcher k sorozat K1 - K7 minden K sorozatú modellek 2017 Kiváló Minőségű

MJJC Márka Hab Lance csatlakozó adapter felszerelése karcher k sorozat K1 - K7 minden K sorozatú modellek 2017 Kiváló Minőségű

HUF 1539.00
Áruk mennyisége

Színtelen jelenti, Műanyag Adapterrel, Réz Szál , Fekete Szín jelentése Műanyag Adapter Műanyag Szál. Mint látható, a fotó, ha a kiválasztás.
Réz szál, Műanyag szál, vagy azonos méretű, de azonos minőségű, ezek csak különböző anyag, így kiválaszthatja, hogy műanyag, vagy bronz. Hab Lance csatlakozó adapter karcher k sorozat mosó kompatibilis hó hab lance
A Karcher K Sorozat adapter vagy mind a műanyag, nem réz. a réz változat azt jelenti, hogy a műanyag adapter, réz szál belsejében, a műanyag változat azt jelenti, hogy a műanyag adapter műanyag szál belsejében.
tehát a legfontosabb különbség az, hogy a szál része az anyagnak, nem az adaptert is.
AZ ÚJ K sorozat adapter a kapcsolatot bár épült, így nem kell vásárolni extra kapcsolat bárban.
a két csavar tartja a kapcsolatot, bár.
pedig ajánlunk két ingyenes csavarokat, hogy segítsen húzza meg az adapter a hab lance test egy bizonyos irányba, amit akar.
Fotók a Részleteket :
GYIK :
K : Mennyi ideig tart engem?
Egy : Általában a csomagot fog 15-20 nap, de néha ez lesz 2 hónap (Brazília május 3 hónap) valami elérhetetlen a szállítás során. Ha nem kapod meg a csomagot 2 hónapon belül, amely úgy tűnik, hogy a csomag elveszett, vagy valami más, akkor lehet megnyitni a vitát pedig visszatérítjük önnek.Remélem, megértésüket köszönjük.
Q : Tudok választani, egyéb szállítási módokat?
A : Igen, lehet választani a szállítási módon, amikor a parancsot. Köszönöm.
Q : hozhatok valami kedvezmény?
A : Sajnálom. Minden ár az oldalon a legkedvezőbb árakat tudunk ajánlani. De lehet kuponokat a bolt oldalon. Köszönöm.
K : Miért tart olyan sokáig, hogy a visszatérítés?
Egy : Ne aggódj, általában eltart 5-20 munkanap hogy a visszatérítés vissza. Ha nem, meg kell kérdezd az ügyfélszolgálatot segítségért. Köszönöm.
Q : Mennyi lesz a jel a csomagot?
Egy : A hab lance, általában mark $10, a csomagot. Az, polírozó gép, mi lenne, mark $30-50. Mint mindig, most nem mark az áruk, mint ajándék. Felhívjuk a figyelmet, 4 féle hab lance, hogy közvetlenül kezeli a vatera piacterén Raktárban, így nem tudunk egy alacsonyabb árat ezeket a részeket. Köszönöm, hogy megértesz.
K : nem akarom, hogy az üveg a hab lance, lehet eladni a többi részek külön-külön?
A : Igen, lehetne eladni azokat a részeket, de az ár majdnem ugyanaz, mint az üveg. - Ott előfordulhat, hogy a hab lance nem fért be az üveget. Ezért azt javasoljuk, hogy megvásárolja a teljes hab lance. Köszönöm.
Q : hozhatok a palack nélkül logó?
A : Igen, megvan a palack nélkül logó. Ha rendelni 2 db, fogunk küldeni neked az üvegeket a logó. Megrendelés összege több mint 12 db, küldjünk le az üvegeket, anélkül, hogy a logó. Ha szeretné, hogy minden a palack logó, kérem, hagyjon üzenetet. Köszönöm a megértést.
Q : A nyomkövető állapota azt mutatja, kézbesítés sikertelen, mi a teendő?
A : ez A helyzet, akkor lehet, hogy vegye fel a csomagot magát a helyi posta a nyomon követési számot, vagy kérje meg a személyzet segítségével nyomon követheti a csomag. Szóval elnézést a kellemetlenségért.
K : Miért van egy kis fúvóka csavar a csomagot? Mi ez?
A : lesz egy kis fúvóka csavart(1,1 mm) a kisebb nyomású. Ha a hab lance jól működik, akkor nem kell cserélni. Köszönöm. Q : Mi az üzemi nyomás a hab lance?
Egy : Az üzemi nyomás a hab lance között 100-168 bár.
K : Mi a különbség a fekete-színtelen egyik a hab lance?
Egy : Színtelen áll a réz adapter. A Fekete jelenti, műanyag adaptert. Mind a kettő azonos méretű, ők csak készült különböző anyag. Szóval lehet választani, vagy az egyik.
K : Miért a nyomkövető állapota nem változott sokáig?
Egy : időbe telik, míg a hajózási társaság nyomon az áruk, illetve frissítheti a követési adatokat, különösen, ha az áru a szállítás alatt különböző transzfer raktárak. Remélem, a megértés.
Q : hozhatok a digitális számla?
A : Igen, kérjük adja meg az E-mail. Fogunk küldeni neked. Köszönöm.

R

Legjobb ajánlatok