.

.

MJJC Márka 2018 Kiváló Minőségű Foamaster II-Hab tisztító Pisztoly, így hab csak kerti tömlő, nem kell az áram, vagy gáz

MJJC Márka 2018 Kiváló Minőségű Foamaster II-Hab tisztító Pisztoly, így hab csak kerti tömlő, nem kell az áram, vagy gáz

HUF 6183.00
Áruk mennyisége

A termék műszaki adatai 1 Név Car Wash Hab Permetező Pisztoly ZKA002 2 víznyomás 40 - 90 Psi 3 Kimenet 0.5 - 1 liter / perc 4 Csésze Kapacitás, 900 ml 5 Arányok 1/10, 1/20, 1/30, 1/40, 1/100, 1/300.
A kérelmeket, tisztítás, zsírtalanítás, vagy fertőtlenítő, amikor egy hab kívánt növelése felület
behatási idő Szupermarket, valamint a csomagolási ház hús vágás szobák, berendezések Élelmiszer kezelése, előkészítése területek Intézményi, ipari, vagy a nyilvános wc, zuhanyzó szoba, öltözők ketreceket, Tejipari berendezések Teherautók, autók, valamint az egyéb berendezések
Jellemzők Kivételes kémiai ellenállás savas vagy maró hatású tisztítószerek Pontosan mixek, spray-k habzó vegyi anyagok Hab generáló pálca létrehoz egy vastag, kapaszkodott hab Rajongó spray deflektor szerepel, fertőtlenítők, stb. Tartós polimer keverő fej rozsdamentes acél csavarok Gyors-set dial kiválasztja a keverési arány, vagy a keverés le beállítás Anti-szifon beépített fogantyú Leválasztani kezelni egy erős spray öblítse Könnyű megtölteni széles száj, vegyi ellenálló polietilén liter vagy fél liter üveg
Fotó a Részleteket :
Képek Használata :
A kép a Permetező Víz
Kép Permetezés Hab :
GYIK :
K : Mennyi ideig tart engem?
Egy : Általában a csomagot fog 15-20 nap, de néha ez lesz 2 hónap (Brazília május 3 hónap) valami elérhetetlen a szállítás során. Ha nem kapod meg a csomagot 2 hónapon belül, amely úgy tűnik, hogy a csomag elveszett, vagy valami más, akkor lehet megnyitni a vitát pedig visszatérítjük önnek.Remélem, megértésüket köszönjük.
Q : Tudok választani, egyéb szállítási módokat?
A : Igen, lehet választani a szállítási módon, amikor a parancsot. Köszönöm.
Q : hozhatok valami kedvezmény?
A : Sajnálom. Minden ár az oldalon a legkedvezőbb árakat tudunk ajánlani. De lehet kuponokat a bolt oldalon. Köszönöm.
K : Miért tart olyan sokáig, hogy a visszatérítés?
Egy : Ne aggódj, általában eltart 5-20 munkanap hogy a visszatérítés vissza. Ha nem, meg kell kérdezd az ügyfélszolgálatot segítségért. Köszönöm.
Q : Mennyi lesz a jel a csomagot?
Egy : A hab lance, általában mark $10, a csomagot. Az, polírozó gép, mi lenne, mark $30-50. Mint mindig, most nem mark az áruk, mint ajándék. Felhívjuk a figyelmet, 4 féle hab lance, hogy közvetlenül kezeli a vatera piacterén Raktárban, így nem tudunk egy alacsonyabb árat ezeket a részeket. Köszönöm, hogy megértesz.
K : nem akarom, hogy az üveg a hab lance, lehet eladni a többi részek külön-külön?
A : Igen, lehetne eladni azokat a részeket, de az ár majdnem ugyanaz, mint az üveg. - Ott előfordulhat, hogy a hab lance nem fért be az üveget. Ezért azt javasoljuk, hogy megvásárolja a teljes hab lance. Köszönöm.
Q : hozhatok a palack nélkül logó?
A : Igen, megvan a palack nélkül logó. Ha rendelni 2 db, fogunk küldeni neked az üvegeket a logó. Megrendelés összege több mint 12 db, küldjünk le az üvegeket, anélkül, hogy a logó. Ha szeretné, hogy minden a palack logó, kérem, hagyjon üzenetet. Köszönöm a megértést.
Q : A nyomkövető állapota azt mutatja, kézbesítés sikertelen, mi a teendő?
A : ez A helyzet, akkor lehet, hogy vegye fel a csomagot magát a helyi posta a nyomon követési számot, vagy kérje meg a személyzet segítségével nyomon követheti a csomag. Szóval elnézést a kellemetlenségért.
K : Miért van egy kis fúvóka csavar a csomagot? Mi ez?
A : lesz egy kis fúvóka csavart(1,1 mm) a kisebb nyomású. Ha a hab lance jól működik, akkor nem kell cserélni. Köszönöm. Q : Mi az üzemi nyomás a hab lance?
Egy : Az üzemi nyomás a hab lance között 100-168 bár.
K : Mi a különbség a fekete-színtelen egyik a hab lance?
Egy : Színtelen áll a réz adapter. A Fekete jelenti, műanyag adaptert. Mind a kettő azonos méretű, ők csak készült különböző anyag. Szóval lehet választani, vagy az egyik.
K : Miért a nyomkövető állapota nem változott sokáig?
Egy : időbe telik, míg a hajózási társaság nyomon az áruk, illetve frissítheti a követési adatokat, különösen, ha az áru a szállítás alatt különböző transzfer raktárak. Remélem, a megértés.
Q : hozhatok a digitális számla?
A : Igen, kérjük adja meg az E-mail. Fogunk küldeni neked. Köszönöm.

R

Legjobb ajánlatok