.

.

T25 Extra Hosszú Torx Csavarhúzó Speciális Eszköz, Garázs, Műhely Szerszám kéziszerszám 300mm Hossz

T25 Extra Hosszú Torx Csavarhúzó Speciális Eszköz, Garázs, Műhely Szerszám kéziszerszám 300mm Hossz

HUF 3753.00
Áruk mennyisége

Termék Leírás .
T25 Extra Hosszú Torx Csavarhúzó Speciális Eszköz, Garázs, Műhely Szerszám kéziszerszám 300mm Hossz Teljes Hossza 300mm Egyéb Rendelkezésre álló méret T20 T25 T27 T30
Ha annak több, mint 10 db, Pls ne habozzon kapcsolatba lépni velünk;
Remélem, hogy lehet, hogy a legjobb szolgáltatást az ön számára!
Szállítási hajó a szerszámok, a világ minden tájáról. Általában tételek szállítható 3 munkanapon belül után elszámolt fizetési hogy kapott. Kérjük ellenőrizze a címet,nem vagyunk felelősek semmilyen szállítási hibás vagy kézbesíthetetlen címét.
Visszatérési politika mindent megteszünk, hogy szolgálja a minden ügyfél a legjobb, amit lehet. Az összes elem ellenőrizni fogják gondosan csomagolt, jó állapotban. Nálunk 3 napig halott érkezéskor cseregarancia a kézhezvételtől számított. A vevő viseli az adatszolgáltató szállítási díjat, mi pedig mail a csere a költség beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. Cserére vagy visszatérítésre kerül sor, a beérkezett tételeket.
Lépjen velünk kapcsolatba, Mi függ a vevői elégedettség, hogy sikerül. Ezért az ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra. Ha elégedett vagy a elemek, Kérem, hagyjon minket, 5 csillag aktív visszajelzést. Lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív semleges visszajelzést. Szeretnénk, hogy működjön együtt megoldani minden problémám.

R

Legjobb ajánlatok