.

.

A legjobb Minőségű Volvo Vida Kocka Diagnosztikai Eszköz nem csak J2534 de a Volvo Protokoll Támogatása Firware update & önteszt 2013D verzió

A legjobb Minőségű Volvo Vida Kocka Diagnosztikai Eszköz nem csak J2534 de a Volvo Protokoll Támogatása Firware update & önteszt 2013D verzió

HUF 36450.00
Áruk mennyisége


Diagnosztikai Eszköz Volvo Vida Kocka Pro nem csak J2534, hanem a Volvo Protokoll Támogatása Firware frissítés egyéni teszt Ingyenes Szállítás 2013 D változata - Legújabb változat : 2013 D - Nyelv : német, angol, Kínai, spanyol, finn, francia, olasz, Japán, koreai, orosz, holland, portugál, svéd, Thai, török - Update : A CD - Anélkül, hogy a bluetooth funkció a repedt. 1.-Mi a kínálat volvo Kocka,nem csak SAE J2534 Standard ,hanem a Volvo protokoll támogatása önteszt, valamint Kocka Firmware frissítés egyedül.
2.-Használja az importált eredeti chip, legjobb minőség garantált : Fő Vezérlő Chip-ból importált Egyesült Államokban.& Aranyozás, PCB, Anti-antikolása. & Mini D-alakú usb port (100000-Szer).
1. Futtassa a CD-ROM-on ,Válassza ki a nyelvet : [EN-GB..], telepítse azt a listát, amíg az összes létesítmények fejeztem be ,majd indítsa újra a számítógépet.
2. Miután újraindult, ha a szolgáltatás ikonra(A jobb alsó, a jobb sarokban) rendelkezésre áll(VIDA Állapot : Fut) , majd válassza ki az alábbi repedt végrehajtó dokumentumokat. VIDA2012 A_patch.EXE], telepítse azt a listát, akkor a számítógép retart
Felhasználó Neve : 1
GYIK
Követelmény a számítógép :
1. Lehet a windows XP SP3
2. Ez kell, hogy legyen az Internet Explorer 8
3. Számítógép memóriájában kell 2 GRAM
4. C : // kell 16 GB tér
5. Szoftvert telepíteni kell a C : //
6. Lehet NTFS formátumú
Leírás :
Az automatikus scan a veichle nyilatkozata önmagában ,például Vin szám / Motor Szám / A Szám...
Tartalmazza :
1. Kocka Pro készülék
3. USB A-MINI USB kábel szögletes
4. Kocka Pro bőrtok
5. Kocka vida DVD (aktivált)
Megjegyzés :
1.Ez a termék lehet frissíteni, De nem javasoljuk, hogy frissítse a KOCKA pro egység VIDA, ha fut. ellenkező esetben a Firmware állapota Vörös fény.
2.ha a sárga lámpa világít, pls ne csatlakoztassa le az USB-kábelt, valamint diagnosztikai kábel, vagy a kocka el fogja veszíteni a program.
Egyéni Vizsgálat :
Firmware Frissítése :
Elem kép :

R

Legjobb ajánlatok