.

.

Átlátszó Matt Üveg Spray Köd Parfümök Szivattyú Alapvető Testápoló Olaj Szivattyú, üvegeket Kijelző Üveg 15pc/sok

Átlátszó Matt Üveg Spray Köd Parfümök Szivattyú Alapvető Testápoló Olaj Szivattyú, üvegeket Kijelző Üveg 15pc/sok

HUF 9723.00
HUF 10233.00
-5 %
Áruk mennyisége


Átlátszó Matt Üveg Spray Köd Parfümök Szivattyú Alapvető Testápoló Olaj Szivattyú, üvegeket Kijelző Üveg 15pc/sok
Kapacitás : 5 ml ,10 ml ,15ml, 20ml ,30ml , 50ml , 100ml
5ml méret : Üveg átmérő 22mm, magasság 76mm
10ml méret : Üveg átmérő : 25 mm, magassága 87 mm
15ml méret : Üveg átmérő 29 mm, magasság 94 mm
20ml méret : Üveg átmérő 29 mm, magasság 100 mm
30ml méret : Üveg átmérője 33 mm, magasság 109 mm
50ml méret : Üveg átmérő 37 mm, magasság 120m m
100ml méret : Üveg átmérő 45 mm, magasság 141 mm
Szín : Átlátszó, Matt Üveg, Ezüst Permetező Szivattyú/ Krém Szivattyú
Szállítás
* Általános, akkor a hajó a megrendelést követő 2 munkanapon belül, miután megkapta a elszámolt fizetési, szállítási fog történni, mint a tároló megváltoztatása minden pillanatban, ha sürgősen szükséged van rá, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba előtt ellenőrizze, hogy a raktáron.
* Ha a megrendelés belül 2kg, majd keresztül a China Post Levegő Mailt küld a rendelés ingyenes szállítási; ha a rendelés meghaladja 2kg, akkor válassza ki a hajó egyéb nemzetközi express vagy subpackage, talál egy nagy kedvezmény a szállítási árat, ennek köszönhetően nagyon alacsony a költsége az ön számára!
* Szállítási zárva lesz a hétvégén, vagy a nagy ünnepek.
* Győződjön meg a Címét, telefonszámát, amelyen el minket. Telefonszám nagyon fontos, hogy a postán lehet kapcsolatba lépni veled az idő.
* Az ügyfelek reponsible bármilyen egyedi díjak, behozatali díjat, vámot, adót. Általában,azt fogja írni az alacsonyabb érték pedig mark "ajándék" vagy a "minta", hogy segít elkerülni az adó vagy kevesebb az adó.Ha kell a teljes árat a szállítási számlát vagy számlát,kérjük, tudassa velünk, ha helyet érdekében
Visszajelzést
* Megragadjunk minden visszajelzést hagyja az ügyfeleink által; Ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, először is, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Foglalkozni fogunk megoldani minden problémát, AZONNAL. Reméljük, tetszik a elemek, élvezi a bevásárló nekünk is reményt ad nekünk egy pozitív visszajelzést, 5 csillag megelégedésére. Köszönöm!
Szolgáltatás
* Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Támogatjuk nagy mennyiségű megrendelések, valamint OEM szolgáltatás, ha van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, akkor önnek a legjobb áron, kiváló szolgáltatás.
* Ha azt szeretné, hogy visszatérjen a tételeket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba 14 napon belül a számlát. Visszajuttatott tételek kell jönni az eredeti alkatrészek, tartozékok. Visszatérítésre kerül kiadásra, amint megkaptuk, hogy a visszajuttatott tételek, az ügyfelek felelősek azért, hogy minden szállítási díjak.
* Ha bármilyen kérdése van a boltban, vagy az elemek, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi válaszát belül 24 óra után megkapta a e-mailt.
Köszönöm, üdv újra!

R

Legjobb ajánlatok