.

.

Fürdőszoba Zuhany Lefolyó Haj Dugóval, Konyha, Emeleten Kád Mosogató Szűrő Szűrő Fedél Gumi Csapda Torkolat Plug Nettó Gátló -30

Fürdőszoba Zuhany Lefolyó Haj Dugóval, Konyha, Emeleten Kád Mosogató Szűrő Szűrő Fedél Gumi Csapda Torkolat Plug Nettó Gátló -30

HUF 391.00
HUF 558.90
-30 %
Áruk mennyisége


Fürdőszoba Zuhany Lefolyó Haj Dugóval, Konyha, Emeleten Kád Mosogató Szűrő Szűrő Fedél Gumi Csapda Torkolat Plug Ne t Gátló
Jellemzők :
Teljesen új
Cikkszám : Mosogató Szűrő
Méret : 12cm (Kérjük, ellenőrizze a méret még a vásárlás előtt . köszönöm )
Szín : Kék / Szürke / Rózsaszín / Bézs
Csomag :
1 * Konyha Bathroon Mosogató Szűrő
Írunk egy alacsonyabb érték a csomag elkerülése érdekében készítsen tarifák. Minden ország más tarifák politika. Mi nem számítunk fel semmilyen forgalmi adót, valamint kezelési díjat.
Mindenesetre nem vagyunk felelősek adó (ÁFA)/Behozatali Vámok vagy bármely azzal egyenértékű merül fel, a szállítási tranzakció. Kérjük, ellenőrizze a helyi egyéni jogszabályok, illetve látogasson el a helyi vámszerv a honlapon, mielőtt vásárol.
Általában küldjük a csomagot ajánlott levélben ,Ha kell, a telek sürgősen , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy fizetni az extra szállítási költség , köszönöm .
1.Ha az elem nem működik, kérjük, ellenőrizze kétszer ellenőrizze, hogy az elem meghibásodik, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz képviselője azonnal, akkor tudom, a Részletes Probléma , mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak.
2.Ha kaptál egy hibás, sérült, hibás, vagy a tétel nem leírt, vegye fel velünk a részleges/teljes visszatérítési vagy csere a költség.
3.Ha vissza akar térni az elem,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 30 napon belül csomag érkezik .Vissza a termékek is biztosítania kell, hogy az eredeti állapotába, beleértve azt is, doboz, csomagolás, valamint minden egyéb kiegészítők. Vissza, hogy egy eredmény, az ügyfél a hiba alá kerülnek, a tényleges szállítási díj levonása a visszatérítés.
4. Vevőnek kell fizetni a szállítási díjat vissza, ha a NEM-Eladó Hibát visszatér a visszatérítés . (E. g. hozott rossz méret, vagy rossz elem)
A satisfication mindig a törekvés , lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, ha bármilyen problémája vagy kérdése van ,köszi !

R

Legjobb ajánlatok