.

.

5db/sok Mini ANL AFS Autó Biztosíték MINI Auto Biztosíték Választék Gépjármű Motorkerékpár Ingyenes Szállítás

5db/sok Mini ANL AFS Autó Biztosíték MINI Auto Biztosíték Választék Gépjármű Motorkerékpár Ingyenes Szállítás

HUF 840.00
HUF 934.20
-10 %
Áruk mennyisége


Különböző előírások, a választott
Majd véletlenszerűen küldje el a színt.Válassza a modellek
(30 A 40 A 50 A 60 A 70 A 80 A 100 A 150 A 200 A )
Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, vagy hagyj üzenetet, vagy megjegyzés.Egyébként a véletlenszerűen küld a modellek.
Elfogadjuk, bankkártya, Visa, Master, valamint Westerunion. Ha pénz kell, más módon, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy online Trade Manager.
Fizetés előtt kérjük, ellenőrizze a szállítási információ : cím, név, irányítószám, telefonszám, stb.
Általában biztosítunk Ingyenes Szállítási keresztül a vatera piacterén Normál Szállítás . Olcsóbb, de gyorsan. Mi szállítjuk a tételek 5 munkanapon belül (kivéve a hétvégéket), miután megkapta a befizetést. A csomagot vesz 15-60 nap elérni. A szállítási idő függ az úti cél. Távoli országok szigorú Vám (pl. Brazília) teszi hosszabb, mint 120 napon, kérjük, legyen türelemmel. Ha nem tud várni, hogy a hosszú, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd válassza az egyéb szállítási módon, mint EMS/ Fed Ex/ UPS/ DHL.
Megjegyzés : bármilyen sürgős parancsot, vagy meg kell, össze szállítmány, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy változtatni a szállítási módon Kifejezni, megtaláljuk a legjobb megoldást, hogy mentse a költség.
A tételek ellenőrizni fogják, csomagolt, jó állapotban van, a szállítás előtt. Mi megpróbáljuk a lehető legjobban kielégíteni ügyfeleink. Ha bármilyen okból nem elégedett, akkor vissza az elemet minket alatt az eredeti állapot számított 7 napon belül a számla visszatérítési vagy csere. Mielőtt visszatér az elem, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba a részletes vissza exchange utasítás. Mi visszatérítjük, miután megkapta a visszajuttatott tételek. A vevő fizeti a szállítási költség a visszatérő elem.
Az ön elégedettsége, a megjegyzések, nagyon fontos számunkra. Ha tetszik a termék, illetve szolgáltatás, kérjük, szánjon egy percet, hogy hagyjon minket egy pozitív visszajelzést, 5 csillag. Mi lesz nagyra értékelem. Ha te nem vagy boldog, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a Semleges vagy Negatív visszajelzést, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémákat.

R

Legjobb ajánlatok