.

.

Gyönyörű, Gazdag Kék Aquamarins, Fehér CZ SheCrown Hölgyek 925 Ezüst Medál 34x25mm

Gyönyörű, Gazdag Kék Aquamarins, Fehér CZ SheCrown Hölgyek 925 Ezüst Medál 34x25mm

HUF 1768.00
HUF 2562.30
-31 %
Áruk mennyisége

Leírás : az Arc Medál Méret : 34x25 mm vagy 1.4x1.0 cm Drágakő méret : 12x10, 7x5, 3 m m Kezelés : Fűtött Egyértelműség kedvéért : HA VVS Egység a tétel : 1 db Egyéb : Elegáns, egyszerűen gyönyörű!! Csillogás : A Vonzó Fizetés :
Elfogadom, Letéti
Szállítás :
Minden elemet kell küldeni a regisztrált posta biztosító, így nyomon követheti a szállítás állapota online. Ez általában 7-14 munkanapon belül érkezik.
Visszatér :
Elfogadom, hogy visszatér, minden ok nélkül, miután a vásárlók fogadására 14 napon belül. Ha bármilyen problémája van, kérjük, írjon nekünk, de mi lesz boldog, hogy veled dolgozhatok. Minden visszatér kell az eredeti állapotban, nem kopott.
VISSZAJELZÉST
Mint mindig, köszönöm a támogatást. Én továbbra is több egyedi ékszerek, valamint a legjobb szolgáltatást mindenkinek. Igazságos vagyok, könnyű vele beszélni. Kérjük, hagyj pozitív visszajelzést az összes elem. Ha úgy érzed, elégedetlen a termék vagy szolgáltatás, Kérem, forduljon hozzám, én is segítek megoldani. Kérlek, ne hagyj el semmit negatív, netural én is segítek megoldani. illik.
Üdvözlettel,
She Crown

R

Legjobb ajánlatok