.

.

Vízálló LED Dekorációs asztali Lámpa Esküvő Party Dekoráció Alatt Táblázat LED Bútor Lighitng Újratölthető Akkumulátor

Vízálló LED Dekorációs asztali Lámpa Esküvő Party Dekoráció Alatt Táblázat LED Bútor Lighitng Újratölthető Akkumulátor

HUF 4050.00
HUF 4401.00
-8 %
Áruk mennyisége


Vízálló LED Dekorációs asztali Lámpa Esküvő Party Dekoráció Alatt Táblázat LED Bútor Lighitng Újratölthető Akkumulátor
KITOSUN ÚJ Táblázat Alatti Világítás/ Távoli LED Bútor Világítás/ LED Bútor Világítás
Mit keres egy ragyogó Fény A Táblázat Ruha , Koktél Asztal ,Műanyag Bútorok???
Most már nem keres tovább, tovább.
LED táblázat alatti világítás tökéletes hozzá a figyelmet, Koktél Asztal, koktél asztal, vagy bankett asztal. Egyedi, speciális megoldás minden esemény esküvő szervező keres, hogy a tábla létrehozása világítási hatások. vagy még egy kis folyosón sarkok, ha nem tudja elérni a villamosenergia-hálózati csatlakozót.
Mit Tartalmaz???
1 Lámpa + 1 Töltő + 1 Távirányító ( Fehér Mező)
Minden Fény 2db 18650 akku telepítve.
Jellemzők : Termék Méret : 120 X 86 X 72 MM
Hogyan Kapcsolja Be/Ki A Fény : On/Off Gomb + IR Távirányító
Súly : 220 Grams , Protable
Áramforrás : 4.5 V-os HÁLÓZATI adapter + 5200 MAH 3,7 V Lítium Akkumulátor
Kapcsoló : Egy piros Kapcsoló gomb az alján , Csak nyomja meg a gombot, hogy kapcsolja fel a villanyt, majd nyomja meg 3 másodperc múlva kapcsolja le a villanyt . Vagy használja a távirányító, hogy aktív a fény.
Állandó Jelenlegi Design : Ez a lámpa, 4 állandó chips, hogy tartsa a fényerő, színek nem változnak . Amikor az akkumulátor feszültsége csökken . A többiek soha .
A LED-fényforrás : 22pcs Szuper Fényes SMD5050 RGB 3in1 LED-es , 20db Fehér SMD3014 LED Izzó .
Távirányító : Infra távirányító, Távolság 10-12 Meters.
A lítium Akkumulátor : 2db 18650 Lítium Akkumulátor , Összesen 4400 MAH 3,7 V , többet Kell nyújtania, mint 10hours tovább Világítás
Akkumulátor Információ : 5200 MAH 3,7 V , egy Megvédeni Fórumon, hogy tartsa biztonságos, hosszú élet . Lehet töltse fel több, mint 500 alkalommal. Miután egy teljes feltöltést. Futás több mint 10hours folyamatosan
Akkumulátor Munka idő : 10 Hours+
A teljes Töltési idő : 5-6hours
Töltő Adapter Info : Tartalmazza , 110-220 V AC Bemenet , 4.5 V DC 1,5 A Kimenet. A LED-mondtam az Embereknek , Amikor a Töltés a kis LED piros színű. Amikor a teljes felszámolásra. a fény kapcsold vissza a zöld. 4.5 V nagyon fontos, hogy ez A lítium elem . Ez teljes díjat a lítium akkumulátor , 4,2 V túl alacsony (nem Teljes az akkumulátor töltése ) , 5 V túl magas (nem biztonságos , fájni fog, hogy az akkumulátor , a Rövid töltési idők élet. Kínálunk AU, usa , egyesült KIRÁLYSÁG , EU Dugók . Kérem, hagyjon üzenetet a szeretted volna. ha nem is ellenőrizni fogjuk küldeni, mint az ország.
Távirányító Utasítás :
Lépés 1 - Kapcsolja be a készüléket manuálisan a kapcsolót.
2. lépés - KIKAPCSOLÁSÁHOZ nyomja meg a "le" gombot a távirányítón
3. lépés-bekapcsolás nyomja meg a "be" gombot a távirányítón
4. lépés - Állítsa be a statikus Színek nyomja meg a 16 különböző színek gombra
5. lépés - Nyomja meg a "Flash"-a"Fade"-"Sima", a program a szín változik, ahogy
6. lépés-a"Villogó" Funkciót Kell választani a felső 4colors alsó, 3 színben először ,majd nyomja meg a Villogó gombot.
7. lépés-Használja a két fényerő sebesség gombok segítségével állítsa be, hogy több móka után állítsa be a színek, vagy a grogram.
Termék Képek :
Alkalmazások :
A Gyár
Eladó Politika
Minőségi Elkötelezettség :
Célunk, hogy hosszú bussiness veled. Garantáljuk, hogy a termék megfelel a következő általános minőségi követelmények : a Pontos Információ & Leírások Mi kellékek termékeket, szolgáltatásokat, funkciókat, valamint a műszaki adatok megfelelnek a leírásokat, valamint a csomagolás. Arra törekszünk, hogy a felhasználói kézikönyvek, valamint a világos utasítások a tisztességes angol. Szabványoknak való Megfelelés óvatosak Vagyunk, hogy csak eladni termékeket, amelyek megfelelnek az általános erő, a biztonság, valamint egyéb szabványok.
Visszatér :
Reméljük, hogy a termékek megfelelnek ,bármit ,támogatjuk 1 héten vissza a probelm Termék, Ha megkapja az árut, ha nem teljesen elégedett, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk a legjobb megoldást az ön számára. Úgy véljük, a kommunikáció minden problémát meg lehet oldani.
Szállítás :
1.Rendelések általában küldeni, 24-48 órán belül a megrendelés információk, valamint megerősítette, hogy fizetés . 2.Szállítási rendszerint 4-7 munkanapon belül, a FEDEX ,a DHL, a 15-45 nap utáni szállítás. de tovább is tarthat (attól függően, vám-és alkalommal, például Karácsonyi mail késések stb.). 3.Attól függően, tömeg, térfogat, valamint késedelem elkerülése érdekében a vámhatóság revíziók, termékeket lehet splitted több, mint egy csomag. Ezért több, mint egy nyomon követési számot lesz, feltéve, minden csomag
Munkaidő :
GMT+8 : 9 : 00 - 9 : 00 PM Online Szolgáltatás az ön Számára.
Offline, Kérem, hagyjon üzenetet, hogy minket választ, hamarosan, amikor vissza dolgozni.
MINDEN JÓT KÍVÁNOK!

R

Legjobb ajánlatok