.

.

Rarelock Karácsonyi Kellékek 2db Zár Hüvelykujjal Zár Ajtó, Ablak, Szekrény Doboz, Szekrény Szekrény Haza Bolt DIY Bútor Hardver g

Rarelock Karácsonyi Kellékek 2db Zár Hüvelykujjal Zár Ajtó, Ablak, Szekrény Doboz, Szekrény Szekrény Haza Bolt DIY Bútor Hardver g

HUF 364.00
HUF 534.60
-32 %
Áruk mennyisége


Név : Rarelock Karácsonyi Kellékek 2db Zár Hüvelykujjal Zár Ajtó, Ablak, Szekrény Doboz, Szekrény Szekrény Haza Bolt DIY Bútor Hardver g
Cikkszám : MMS319
Zár Típusa : Kilincs
Kulcs Típusa : Nincs
Anyaga : ABS+Acél
Kész : Nincs
Billentyűkombináció : Nincs
Nettó Súly : 44g / DB
Bruttó Tömeg : 62g / DB
Csomag : Bubble Bag
Tartozékok :
Retesz*2 DB
Alkalmazás :
Terminál berendezés, elektronikus/fém/fa szekrény, telefon, föld alatti villogó, ATM, kamra, stander, kioszk, automata/játék gép, biztonsági doboz, szekrény, letter box, postai mezőbe, coffer, HIRDETÉS kirakat, coin-op, jármű, e-mail box & eszközök mezőbe, bútorok, stb.
Specialitása :
1, Magas minőség, biztonság;
2, Zár szakmai gyártó;
3, Lehet, hogy több Kulcsot a menedzsment (többe kerül, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat);
4, Fém anyag, Anti-korróziós, Tartós.
Megjegyzés :
1, Kérem, ne hagyja, hogy a gyerekek érj, nehogy kárt okoz;
2, Kérlek, ne tedd a savas folyadék, nehogy mert zár elromlott;
3, Kérlek, ne törd össze, ápolja minden termék, mert sok az emberek fizetnek a fáradságot, élvezd a munkát.
Küldünk ajándékba a csomagot, ha adhat a boltba, hogy a kedvenc.
1. Mivel a számítógép, monitor, a tényleges felvételi fényerejét, valamint egyéb okok miatt, ott lesz egy bizonyos szín különbség. A végső szín kérjük, látogasson el a tényleges árut. Kérjük, tudom, ez a vásárlás előtt. Kérjük, erősítse meg az adatait(teljes név, irányítószám, telefonszám, stb.) megint vásárlás előtt.
2. Ha nem tétel, míg a szállítási idő véget ér, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Meghosszabbítjuk a szállítási védelem dátuma azonnal.
3. Kérem, NE nyisson vitát belül 59 napja, a csomagot került kiszállításra, ha a rendeltetési ország az orosz vagy Dél-Amerikai Országban .
4. Kérem, NE nyisson vitát belül 79 napja, a csomagot került kiszállításra, ha a rendeltetési ország Brazília .
5. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások, kérlek, hagyd el a pozitív visszajelzések, illetve 5 csillagos, 5 csillag a részletes értékelés a megrendelés. Egyszer megmutatja nekünk a screenshot mind az 5 csillag, akkor kapsz 1 $ - os KEDVEZMÉNY a következő sorrendben.
6. Ha nem elégedett a porducts, kérem lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés. Garantáljuk, mi lesz 100% - os slove semmilyen probléma.
A kommunikáció a Legjobb Módja annak, hogy megoldja a problémákat.

R

Legjobb ajánlatok