.

.

USB 125khz Rfid Kártya Nyilvántartásból az Rfid Kártya Olvasó USB 125khz Kártyát rendelni olvasó

USB 125khz Rfid Kártya Nyilvántartásból az Rfid Kártya Olvasó USB 125khz Kártyát rendelni olvasó

HUF 1674.00
Áruk mennyisége


1 db * USB ID Olvasó 1 PC * Teszt Kártya
Termék Neve
USB 125khz Közelség EM-ID-Kártya Olvasó
A Modell Nem.
U702 E
Gyakorisága
125 KHz
Olvassa El Kártyák
EM4100 kompatibilis kártyák
Támogató Kártyák Művelet
Olvassa el az sorszáma AZONOSÍTÓ Kártyák
Felület
USB
Olvassa El Az Idő
Olvasási Távolság
0 - 15 cm
Üzemi Feszültség/Aktuális
DC 12 V/Max 60m A
Fogyasztás
Működési Hőmérséklet
0 - 60
Tárolási Hőmérséklet
-20 - 80
Szín
Fekete
Anyag
Műanyag (Ro HS)
Méretek
(L*W*D) 140 x 100 x 30 mm
Tömeg
130 g
1, A megbízás kerül sor 1-3 munkanap után a teljes fizetés törlődik, amikor a készlet tart.
Értesítést küldünk után a megrendelés feladásának, kérjük, ellenőrizze az e-mail vagy a vatera piacterén érdekében rögzíti a feladás dátuma.
2, Minden csomagokat kell küldeni a kis csomag, így nem garantált, hogy a parcellán belül megérkeznek az idő, már említettük. Azonban 95% - os csomagokat szállítjuk belül a referencia idő.Kérjük, legyen türelemmel, ha a csomag nem érkezik meg időben,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. fogjuk követni őket.
3, 7 Napos Pénz visszafizetési Garancia : Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt tétel tőlünk. Kérjük, értesítsen minket, írásban(pl. e-mail, e Bay üzenet, fax, levél) számított 7 napon belül a termék átvételét. Mi végigvezeti önt vissza, illetve téríti meg a elemet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a postages / egyéni díjak(ha van) spended egy ilyen sorrendben vannak a megrendelő költsége.
4, Ingyenes Csere : Ha ön kap egy nem-mint-leírt (pl. hibás, helytelen, rész hiányzik) elem, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amikor az elem. Megszervezzük csere, amint az az eset is megerősítette.
5, Szállítók Garancia : kínálunk EGY ÉV garancia erre a termékre. Ha a tételt, bármilyen garanciális probléma, kérjük vegye fel velünk a kielégítő megoldás.
6 Követelmények : az Összes minősített visszatér/csere kell, hogy vezérelje minket. Lehet, hogy nem fogadja el a vissza anélkül, hogy szóltál előre. Vám-díj, kezelési költség, postaköltség, valamint a biztosítás az ügyfelek költség, nem visszatérítendő.
7, Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy a szállítás, pls, kérjük vegye fel velünk először, mielőtt a negatív Visszacsatolás, megpróbáljuk slove meg. Ha nem tudjuk slove de ne legyen bármilyen visszatérítés. aztán, hogy a Visszajelzést. Ha nem, lépjen kapcsolatba velünk, hogy a negatív visszacsatolás közvetlenül, ez azt jelenti, hogy add fel az összes értékesítés utáni szolgáltatás. kérjük, szíveskedjen értem.

R

Legjobb ajánlatok