.

.

Új, Magas Minőségű Mini 2in1 hatás R&G Audio csillagok Forgószél Lézer Projektor Színpadon Disco DJ Klub KTV családi fél fény Show p14

Új, Magas Minőségű Mini 2in1 hatás R&G Audio csillagok Forgószél Lézer Projektor Színpadon Disco DJ Klub KTV családi fél fény Show p14

HUF 6207.00
HUF 6207.30
-0 %
Áruk mennyisége

BOLT ÉSZRE Shpping Idő : általában 20-55 munkanapon belül elérheti, néhány országban kell 30-70 munkanapon belül ,Nemzetközi Logisztikai instabilitás,(Főleg vámkezelés idő) egy kis csomag, lehet, hogy késik 7-20 munkanap. Most késedelem Ország : USA(Epacket),Kanada,Brazília,chile,Egyesült Királyság ; Megjegyzés : Mivel a közelmúltban növeli a szállítási költségeket, a China Post, a termék ára kell emelni mintegy 7 napon belül! Mi nem terheli semmiféle vám, vagy egyéb Díjat.a vásárlók kell érteni, hogy saját, nemzeti vámtarifa-politika, csak képes a dolog írjon érték az ön igénye szerint. Ha a csomag bármilyen probléma, kérjük, forduljon hozzánk, igyekszünk megoldani a probelm, kérjük, NE NYISSA VITA! köszönöm.
TALÁN, MINT :
A termékek alkalmasak a hely : Dj, Diszkó, Zenekarok, Karácsony, Halloween, szilveszter éjjel, bálterem, Bárok, Pubok, Klubok, Diák fél, görkorizni, jégpálya, KTV, Családi buli, Születésnap, esküvő, ünnep, ünnep, Fesztivál, Bevásárlóközpont, Áruház, Shop, illetve más kijelölt helyre.
Eshiny, Mi a termelő elektromos termékek gyári, több termék vonalak, létre 2008-ban, szakterületünk a termelés, értékesítés elektronikus termékek gazdagítja a termék minőséget nyújtunk termékek az ügyfelek számára Kínában, valamint más országokban, Ha meg kell vásárolni a nagy mennyiségű termék, kérem vegye fel velünk közvetlenül, köszönöm.
Főbb Paraméterek :
Funkció :
Magas minőségű 2in1 minták Piros, Zöld Lézer fény;
Auto play mode/sound játék mód;
Mini fém shell, Csinos alakú, Hordozható folytatni;
Fit Globális Hatalom; USA/EU/AU plug választhat;
Minta Gobo(ok) : Mozgó R&G Lézer Király Teljes Csillagok minták projektor;
Intelligens hatékony hűtési rendszerrel;
Eshiny Hitelesség Garancia ,1 év garancia.
Fényhatások : Minta Gobo(ok) : Mozgó R&G Lézer Teljes csillagok, + Forgószél minták Projektor , Kérem tekintse meg a termék hatása képek vagy Videó; Megjegyzés : Egyes hatások kell füst gép!
A legjobb Vetítési Távolság : 2-8m.
Ajánlott terület használata : 15-150 négyzetméter (161sq.ft 1614sq.ft);
Lézer Forrás : Kiváló minőségű Lézer Dióda, Teljes 130mw, Zö[email protected], Piros : 100 mw(Hullámhossz-450nm) .
Lézer felvételi távolság : több, mint 100m (elég sötét a környezet, távolság).
Garancia : 1 év, egy év alatt, ingyenes javítást, de a vásárlók kell fizetni a vissza küldeni a szállítási költség.
Használja a környezet : 10 ~ 40 Celsius beltéri
Bemelegedési idő : 2 8 perc
Vezérlési Mód : Kézi;
Anyag : Fekete, nagy szilárdságú műanyag ház;
Hang mód : A Megfelelő távolság távolság, a zene, a gyűrű (bass), változások a minta erős, illetve gyenge.
Egy bizonyos távolságra, egy bizonyos hang intenzitása, egy nagy szónok, az erő, a zene, a konverziós lézer erőssége (Megjegyzés : kérjük, ne használja a telefont teszt ezt a funkciót , A telefon a zene nem alkalmazható ebben a módban, mert a telefon túl kicsi ahhoz, hogy játszani zene ereje, nem a fény kérdés, ez a mód, ha a Nagy hangszóró hatások design termékek);
Auto play : minták mozgó megváltoztatni, az automatikus lejátszás van a flash játék, meg A stop 2 másodperc alatt futni 2 másodperc alatt fut egy külön szín, egyedül lézer, színes játék, stb ;
Használja a környezet : 10 ~ 35 Celsius beltéri
Bemelegedési idő : 2 8 perc
Munka mód : Auto play/Hang játszani
Mode gomb : Off - Automatikus Lejátszás - Hang-játék - Automatikus Lejátszás + Hang play – OFF;
Áramellátás : A FEL AC100 V~240 V,50 Hz-60 Hz, illik Globális Hatalom, USA/EU dugó(lehet választani), más országban(egyesült KIRÁLYSÁG /AU csatlakozó ország ) küld USA plug + UK /AU átalakító, felveheti velünk a kapcsolatot.
Termék Méret : 110mm x 85mm × 50mm
Csomag méret : 165 x115 x 86mm,(csomag1,a csomag 2,akkor véletlenszerű küld csomagot);
Csomag Súlya : 0.38 kg
Vásárlás előtt vegye figyelembe :
Ez a fény tartozik class IIIB lézer biztonsági fokozat!
Kérjük, kerülje a szem expozíció közvetlen sugárzás. Vagy lehet, hogy a szemem kényelmetlen. Legyen a figyelmet arra, hogy elkerüljék a használó gyermekek egyedül.
Fényhatások, képek, videók egy szimulált környezetben fél vagy egy bárban , egy sötét szobában, s a megfelelő mennyiségű füst, különböző környezetben lenyűgöző hatást.
A lézer fény segítségével egy léptető motor mozgó hatása, Így van egy kis mennyiségű zaj futásidőben , ami normális jelenség, tesztelés után, nem befolyásolja a termék használata, valamint hang hatások.
Ez a termék megfelel az ajtót, NEM vízálló. Javasolt használata, száraz helyen, kerüljük a nedves , meleg, poros környezetben. tartsa távol a gyúlékony anyag -, folyadék.
A könnyű munka 6 órában kell pihenni legalább 30 perc;
Használata előtt, kérjük, olvassa el a kézikönyvet.
Csomag Tartalmazza :
* 1.A lézer fény : 1db
* 2.HÁLÓZATI kábel : 1db(USA /EU/AU dugó(lehet választani), más országban(egyesült KIRÁLYSÁG csatlakozó ország ) küld MINKET plug + UK átalakító)
*3.Angol nyelvű kézikönyv : 1db
*4.Fogantyú : 1db
Elem Képek
SZÁLLÍTÁSI IDŐ :
1. Mi a hajó egész világon, mint ajándék.
A. China Post Levegő Parcella : szükséges idő : 15 45 munkanapon belül ; B. Hong Kong Post Levegő Parcella : szükséges idő : 12 30 munkanapon belül ;
C. UPS : szükséges idő : 3

R

Legjobb ajánlatok