.

.

1DB Egészségügyi Rács, Háló Üreges Minták Köröm Vinyls Stílus Szalon Eszközök Airbrush lengyel HJV208 Köröm Festék, Stencil, Matrica

1DB Egészségügyi Rács, Háló Üreges Minták Köröm Vinyls Stílus Szalon Eszközök Airbrush lengyel HJV208 Köröm Festék, Stencil, Matrica

HUF 237.60
Áruk mennyisége


Minden Ugyanaz a Termék Vásárlás Csak 2 DB Vagy Több, Kap nagy Ár 5% KEDVEZMÉNY (Kivéve Rajzfilm Tetoválás)
Küldünk 2 DB első fotó tetoválás általában, vagy magunkra hagyhatsz üzenetet a modell számot, mint ha azt akarom, hogy különböző stílusban!
Mi Biztosítja A Legjobb Minőségű!!
1 DB Egészségügyi Rács, Háló Üreges Minták Köröm Vinyls Stílus Szalon Eszközök Airbrush lengyel HJV208 Köröm Festék, Stencil, Matrica
Méret egy lapra : 13cm*7,5 cm
Jellemzők :
100% vadonatúj, jó minőségű,
A különleges design teszi nézel ki, egyedi
Ez egy jó ajándék a szerető családja,barátja, munkatársa
A nagy Manikűr-Pedikűr, egyszerű, könnyen használható
A Csomag Tartalma : 1 Lap Köröm Vinyls
Csomag Méret : 18 cm*10cm
Hogyan Kell Használni :
Nagyon könnyű használni, használni ezt a sablont nyomtatni a mintákat a körmök.
Lengyel egyfajta alap szín lakk a köröm, akkor marad ez a sablon, valamint a lengyel másik színt, akkor a minta van nyomtatva a köröm.
Gyorsan kell használni, mindenféle mintákat megfeleljen a stílus.
Rendszeres körömlakk rendelkezésre.
Mielőtt Még Fekete Üreges Kattintson Az Alábbi Fotó
Mielőtt Még Fehér Üreges Kattintson Az Alábbi Fotó
Előtérbe Több Rajzfilm Stílusú Kattintson Az Alábbi Fotó
Visszajelzés :
Kedves vásárlók, értékeljük, az üzleti, ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy pozitív visszajelzést. A rendszer automatikusan ugyanezt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, első, egyszerűen elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést nem tudom megoldani a problémát.
Lépjen kapcsolatba velünk :
Kérjük, forduljon hozzánk bármilyen észrevétele, kérdése, vagy javaslata van, mi lesz boldog, hogy segítsen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármilyen segítséget, vagy kérdése. A mail is válaszolt számított 1 munkanapon belül. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a mail box nem blokkolt / szűrt a maileket.
Meg fogjuk próbálni a lehető legjobban szolgálni, bármilyen kérdés / probléma. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a Negatív / Semleges Visszajelzést, vagy nyissa meg minden esetben.
Megerősítjük, a fizetés, az átutalás dátuma, 2-4 munkanapon belül; tesszük közzé a projekt, a levegőben mail csomag (körülbelül 18-38 nap ,elemek érhető el). (Vasárnap,szabadságon vagyunk), de az ünnepek, vagy amennyiben a projekt a találkozások vis maior késleltetheti egy pár napig.

R

Legjobb ajánlatok