.

.

Ingyenes Szállítás! 1.524 m*30m Sötét Szürke Hátsó Vetítés képernyőn, film, fólia az ablakon kijelző

Ingyenes Szállítás! 1.524 m*30m Sötét Szürke Hátsó Vetítés képernyőn, film, fólia az ablakon kijelző

HUF 325755.00
HUF 342900.00
-5 %
Áruk mennyisége


Ingyenes Szállítás! 1.524 m*30m Sötét Szürke Hátsó Vetítés képernyőn, film, fólia az ablakon kijelző
Vetítés a filmet magas fényáteresztés, valamint diffúzió, így kiváló szín ismételt megjelenését. Ez nagyon hasznos, megjelenítése, reklám kültéri ami a normális, színtelen kirakatban egy dinamikus, fantasztikus élmény. Vetítés a filmet is lehet vágni bármilyen formájú, mint te, hogy életben, szórakozás.Vetítés a filmet teszi a vásárlási ablakot, hogy vonzó között sok versenytárs.
Ultra Szén-Fekete/mély szürke/fehér/holografikus reklámok hátsó / első vetítés film létrehoz egy nagy felbontású képet lehetővé megtekintése közönséget, hogy a tapasztalat egy élénk kép (lásd keresztül), valamint egy irreális kép (nézd meg) keresztül a képernyőn.
Hátsó vetítés film szélessége 1.52 m, a hossza 30m egy tekercs, akkor általában a kínálat a mérete, mint 1 négyzetméter 1,5 m * 0.66 m, 2 négyzetméteres, 1,5 m*1.33 m, 3 négyzetméteres, 1,5 m*2m stb egy darab.. csak a lenth lehet customzed, mint az ügyfelek kérését.
MEGJEGYZÉS : ha a parancs csak Hátsó vetítés film minta i s körülbelül 21 cm*29cm vagy 8" * 11" A4-es méretű, 21 cm*15 cm-es vagy 8" * 5" az A5-ös méret, de a minta mérete nem pontosan így van, egy nagyobb, egy kisebb ,használják az ügyfelek teszt, nem akarjuk, hogy a vizsgált méret, hogy a vita, köszönöm, hogy megértesz.
Fontos Megjegyzés :
1) a szélesség fix ,1.524 méter .
1 Négyzetméter = 1.524 m (szélesség) x 0.65 m (hossz)
2 Négyzetméter = 1.524 m (szélesség ) x 1.31 m (hossz)
3 Négyzetméter = 1.524 m (szélesség ) x 1.96 m (hossz)
......
2) 4 a Színek, a választás, mert ugyanaz az ár .
Kérem, hagyjon üzenetet, majd mondd meg melyik színt választja, kivéve a fekete vagy a tükör szín
a) Átlátható
b) Szürke
c) Sötét szürke (az a tapasztalat , ez a szín a legjobb teljesítményt ugyanazon az áron, hogy a 4 különböző szín)
d) Fehér
kérjük, szíveskedjen észre a részleteket szín, ami a címe, információk, mert fekete tükör szín ár magasabb .
HÁTSÓ VETÍTÉS FILM TELEPÍTÉSI MÓD :
Ragaszkodik a hátsó vetítés a filmet, mint egy autó stick egy film, üveg. az első, ki kell üríteni a poharat vízzel, spray Sprite italt a pohár újra (javasoljuk, használja Sprite italt, hogy kibír a film, valamint, hogy jobb vetítés sorozatot.)
a hátsó vetítés film két rétegben.akkor távolítsa el a védett réteg bottal film, üveg, majd állítsa be a film helyzetben, akkor használd gumi ablakmosó kés a vízben, a közepétől a széle pedig, amikor ellenőrizze, hogy nincs víz között az üveg, majd a film. kész.
Jellemzők :
Bármilyen méretű, testre szabható, könnyen
Magas kontraszt gradiens
Könnyű telepítés, küldünk neked telepítés videó után érdekében.
Vízálló, tartós
Hely áll rendelkezésre :
- Kiskereskedelmi ABLAK
- Lobbik
- Rács
- Éjszakai klubok
- Múzeumok
- Kiállításon jeleníti meg
- Digital signage
- Gépjármű-kiállítási csarnok
- esküvői fotózás
- áruházak
- hipermarketek ipar
- vendéglátásban
- hotel ipar
- áruházláncok, kiállítások
- repülőterek
- filmek
- operaház
- állomás
- metró
- jegyiroda
- reklám -
- design cégek
- minden üzlet kirakat ABLAK
- óriásplakát
- épület üvegfal
Shenzhen Xintai touch Technológia Csoport szakosodott termelő hátsó vetítés a filmet, Interaktív Vetítés érintse meg fólia/film-üveg, Felületi Akusztikus Hullám(LÁTTAM) érintőképernyő, Vízálló LÁTTAM, Érintőképernyő, Porálló LÁTTAM, érintőképernyő, csillogásmentes, vandálbiztos LÁTTAM, érintőképernyő, vandálbiztos LÁTTAM TOUCH kijelző, Multi-touch Infravörös érintőképernyő/IR Érintse meg a keret, LCD Touch Kioszk, Interaktív érintőképernyős fólia, rezisztív érintőképernyő, Érintse meg az LCD-Monitor, LCD touch Panel PC/ Számítógép / Monitor keret, Érintse meg a Tablet PC, Optikai érintőképernyő, illetve Kapacitív érintőképernyő, Bármilyen méretű érintőképernyő tudunk testre szabott neked. Csak szólj a követelmény. A Multi-touch IR Panelt kínálunk Dual-touch(2 pont), 6 pont, 8 pont, 10 pont, 16 pont 32 pont, Nincs szellem pont. stb.

R

Legjobb ajánlatok