.

.

5db Rajzfilm Washi Felvételeket DIY Dekorációs ragasztó Szalaggal Scrapbooking matricák Iskolában a gyerekek írószer (tt-2832)

5db Rajzfilm Washi Felvételeket DIY Dekorációs ragasztó Szalaggal Scrapbooking matricák Iskolában a gyerekek írószer (tt-2832)

HUF 1212.00
HUF 1425.60
-15 %
Áruk mennyisége


Tulajdonságok : vadonatúj, jó minőségű, Aranyos elem
Műszaki adatok :
Méret : 15mmx10 M
7 tervezés választhat!
Mi Hiszem, tetszeni fog..
Megjegyzés :
(1) Véletlenszerű, színes VAGY minták szállítás. Ha van egyéb Követelmények(ebben benne van ez-a teljesség igénye Szállítási költség stb.), Ha a nem állami, abban a sorrendben, küldünk véletlenszerű mix.
(2) meg Tudjuk mutatni az alacsonyabb összeg, a számla, de nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó.
Szállítás
1. Az elemeket szállítjuk számított 3-5 munkanapon belül a kifizetést.
2. Akkor a hajó a tétel alapján a Letéti cím, úgyhogy győződjön meg róla, hogy helyes. Ha azért, mert a rossz cím, nem teher a felelősséget.
3. Általában tart 25-60 üzleti nap érkezés a Kínai Air Mail.
4. Néha azért, mert a rossz időjárás vagy elvesztegetett idő, a vámkezelés. pls várj türelmesen, ha nem kap a tételt az idő. Ha nem kap a cikk , pls írjon nekünk, majd mi segítünk követni.
Politika Vissza
Csak hibás terméket, akkor ajánlott a csere vagy a visszatérítés.
A hibás terméket vissza kell juttatni 30 napon belül attól a naptól számítva, amikor megrendelést.
Lehet, hogy akár 7 munkanap folyamat a visszatérés után megkapjuk a terméket.A vásárló felelős minden további szállítási díjak.
Visszajelzést
1. Kérjük, erősítse meg az átvétel a termékek után kell őket.
2.Nem fogadjuk el a semleges vagy rossz visszajelzést, ha bármilyen kérdése van,kérem lépjen kapcsolatba velem először is, igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a problémát is.
3. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapott, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, illetve igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a problémát, illetve, hogy elégedett.
4. Kérjük, adja meg a pozitív visszajelzést.
Köszönjük! Üdv újra!

R

Legjobb ajánlatok