.

.

Ezüst Róka Prém takaró / Róka Prém, Bőr szőnyeg / valódi Szőrme Lemez

Ezüst Róka Prém takaró / Róka Prém, Bőr szőnyeg / valódi Szőrme Lemez

HUF 8370.00
Áruk mennyisége


Ezüst Róka Prém takaró / Róka Prém, Bőr szőnyeg / valódi Szőrme Lemez Termék Leírás
Cikkszám : Ezüst róka prém lemez
Anyaga : Valódi róka bunda
Hossza : 97 cm
Farok hossza : 47 cm
Szín : Természetes fehér
Megjegyzés : A méret nem annyira pontos, általában 97*47 cm több vagy kevesebb, az Alábbi képek valódi fotók , de a színe, csak az ügyfél-referencia, az utolsó igazi elem színű, méretű, mint a standard. Termék Picturtes
Csomagolás & Szállítás
Csomagolás :
Belső műanyag táska, külső által karton.
Gyártási Idő :
Festett termék : 15 napon Belül.
Természetes szín termék : 3-5 nap.
Szállítási mód :
A termék alapértelmezett írja le, mint egy ajándék a vevő, ha a vevőnek nincs különleges követelmény a termék nevét, valamint kijelentem, érték.
Mindig használni : E-ems, E-csomag, valamint a DHL, a Szállítási idő az alábbi :
E-EMS : Kb 7-14 munkanapon belül
E-Csomag : Kb 7-14 munkanap (Ingyenes szállítás)
DHL : 4-5 munkanap. Megjegyzés vásárlás Kedves Vevő,
Nagyon értékelte, hogy a tétel tőlünk, az alábbiakban néhány nagyon fontos Informaitons, kérjük, figyelem !
1. Elem sajtolt szállítás során :
Megnyitás után a csomag az elemet lehet nyomni a szállítás során, valamint
a haja úgy néz ki, hogy lapos, ne aggódj, csak maradj az elemet, széles váll, fogas, egy szellőző
a hely több napig, majd a haj lesz bolyhos, ha a haj még mindig lapos, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
2. Úszó haja.
Ez normális, hogy az új szőr lebegő haja, mert valódi szőrme, mint az emberi haj
Lebegő, különösen az új szőr több lebegő haja, ezek a lebegő haja okozott során a produkciók, kérjük, rázza, majd pat a tétel, használata után ez a néhány nap a lebegő haja derít.
3. Prémes repedés
Ha megtaláltad a bundát repedés ,kérlek, ne aggódj, valódi szőrme könnyű feltörni, varrni, ha lehet, vagy a fellebbezést a Szakmai szabó, nem kerül sokba, mi lesz nagyra értékelik, ha képes megoldani ezt a problémát egyedül.
4. Szín aberráció
A természetes szín :
Mert ez az igazi természetes szín, nem tudjuk garantálni 100% - ban pontosan ugyanaz a szín, a termék a rendelési link, de mi megpróbáljuk a legjobb, hogy a szín nagyon hasonló.
A festett szín :
Mivel a szín festett kézi művelet, lehet, hogy egy kicsit a szín különbség, valamint minden egyes tétel színe egy kicsit különbség az, hogy más batchs, ezek a különbség elkerülhetetlen, kérlek, értsd meg nekünk, mi is igyekszünk a legjobb, hogy ellenőrizzék a színét, hogy a minimális különbséget.
Egy szó,függetlenül attól, Hogy természetes vagy festett szín, mivel a hatás a fény Szögét, amikor a fénykép is a számítógép képernyőjén tényezők , a valós termék lehet, egy kis színt különbség a képet a rendelés link, ebben az esetben az igazi elem színe, mint a standard.
5. Visszatérési Politika.
Abban az esetben, ha az elem nem érinti az eladási, elfogadjuk vissza a tétel 7 munkanapon belül ,de a tétel lehet olyan jó, mint az eredeti, Mi nem felelős semmilyen mesterséges kárt , abban az esetben vissza a vevőnek kell viselnie a szállítási díjat vissza,
6. Visszajelzést
A Pozitív visszajelzés fontos számunkra. Kérjük, vegye egy perc, hogy hagyjon minket pozitív hozzászólás átfogó, Részletes Eladási Értékelés (DSR) 5.
Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, miután elhagyja a pozitív visszajelzést, mi visszatérítjük önnek a 3$-5$, mint egy köszönöm
PRÉMES KARBANTARTÁSI ISMERETEK
Szőrme, mint az emberi haj kell, hogy legyen figyelmesebb, karbantartási, az alábbiakban néhány ismeretek a referencia.
1. Prémes elemet kell tisztítani egy profi tisztítót, nem mossa ki a víz.
2. Használata széles váll, fogas, elem kell bele egy speciális por zsákba, akassza a szőr a hideg,száraz, szellőző helyen.
3. Ne használjon vegyi anyagokat, mint a parfüm, s haj, a szőrzet, mert a szőr nagyon száraz lesz, majd tartsunk össze az alkohol illékony komponens.
4. Ha a szőr vizes, nem vas, vagy használja fúvó, ne tedd közel a fűtés kályha, vagy tedd a mellkas, kérlek, tedd egy hideg, száraz, szellőző helyeken, vagy elvinni a tisztítóba.
5. Ha a haja rendezetlen kérem, nem ecset, hanem egy normális ecsettel vagy kézzel, ez esetben rengeteg hajhullás, kérjük, használja a speciális kefe szőr termékek. Lépjen Velünk Kapcsolatba
Tisztelt Eric Ian
Értékesítési Osztály.
E-mail&Skype : alicefur A 163 DOT com
Mi App : +86-15131442470

R

Legjobb ajánlatok