.

.

bal + jobb reális bábu kezét, kör alakú kijelző ,ékszerek manöken kijelző,Modell Köröm Kezét ,a modell keze

bal + jobb reális bábu kezét, kör alakú kijelző ,ékszerek manöken kijelző,Modell Köröm Kezét ,a modell keze

HUF 17493.00
HUF 33642.00
-48 %
Áruk mennyisége


Használjuk a fogyasztás szintje természetes szilikon , nem furcsa szaga, anyag keresztül az eu-CE, GS, az Egyesült Államokban az FDA tanúsítvány megfelel a legújabb, nemzetközi zöld környezetvédelmi előírásoknak.
Ez a kéz display állvány nagy megjelenítő gyűrű, karkötő, kesztyű,stb. Lehet, hogy készült egy fantasztikus kijelző ékszerek a képzelet. Ha egy bolt tulajdonosa, ez a kijelző kezét fogja igazán elkapni a vásárlók figyelmét. Ha használod a kézi kijelző otthon, ettől a kedvenc ékszer, drágakő, sokkal könnyebb megtalálni.
Jellemzők : Szín : mint a képen Anyag : szilikon
Kérjük, vegye figyelembe : anélkül, Köröm matricák
az ár a bal, majd a jobb kéz !
Ha meglesz a fizetés ,küldünk belül 1 munkanap, majd adjuk hozzá a nyomon követési számot időben.
Bármilyen zavart csak, bátran forduljon hozzánk.
A legtöbb esetben a vevőnek nem kell fizetni a vámot. Majd kijelenti, hogy ez egy ajándék, egy alacsonyabb értéket, hogy elkerülje az adó. De néha egyes országokban, a vámos lehet szigorú. nem vagyunk felelősek semmilyen díj, vám, Kérlek nézd meg a vámpolitikai a saját helyén, mint például Brazília,Lengyelország,olaszország. Ha kell fizetni, a vám, díjak, ez a kötelessége, hogy a saját hazájában, a vevőnek kell érteni ezt a helyzetet.
Ha meg kell, hogy állapítsa meg a valódi értéket a parcle, kérlek, mondd el nekünk, hogy a rend üzenet,e-mail, vagy trademanager .
Meleg garanciák :
1. Gyors folyamat : A megrendelés feldolgozása 48 órán belül.
2. Gyors szállítás, szolgáltatás : az E-csomagot, valamint a Globális mail támogatott.
3. Minőségbiztosítási : Vissza Visszatérítési politika támogatja.
Kromatikus :
1. Minden áru által fényképeket profi fotós, gondosan rendbe rendszer szín, amennyire csak lehetséges, a tényleges áru kiigazítás, fizikai.
2.Hanem azért, mert a lámpa fény kijelző szín eltérés, személyes megértése, hogy a különböző színek, tárgy lehet, hogy létezik egy színes fénykép, ez a probléma nem tartozik áru minőségi probléma, a végleges színe általában áruk irányadóak.
MÉRET :
1. ez rendszerint 'CM', mint az egység.
2. Nincs abszolút közötti kapcsolat magasság, súly, méret. 155 CM magasság viselni az azonos méretű ruha, 168 CM magasság
3. Mell mérete a legfontosabb tényező a méret kiválasztása
4. Próbáltam személyzet mell méret után rajta láthatatlan fehérnemű.
Tipp : Méret-táblázat csak tájékoztató jellegű, a mérési hiba 1-2 cm, ez normális, nem a minőségi probléma, kérjük, hogy a kedves értem.
Szállítás :
1. Biztosítunk, 3 féle különböző szállítási szolgáltatások a különböző kérelem az alábbiak :
Az 1. : China post levegő csomagot.
Tartjuk a jogot, hogy válassza ki, mások fuvarozó ennek megfelelően.
De körülbelül 15-40 nap munka után, hogy írt. Néha késni fog, akár 41-60 nap munka miatt a vám-vagy más problémák, mint például a helyi időjárás probléma, ezért kell az elég türelme kivárni a termékek. Mikor válassza ezt a szállítási módot, akkor hiszem, ön elfogadja, hogy ez a késedelem, ha véletlenül.
A 2. : Nem szabad a szállítás .. EMS, E-csomagok vagy a DHL global mail ez körülbelül 5-20 munkanap; javasoljuk, hogy használja az E-csomagot, valamint a globális maileket.
A 3. : Nem szabad a szállítás .. DHL, UPS, a FEDEX, a TNT , A mintegy 3-7 munkanap;
Normális válassza ki a china post, mint fuvarozó, ugyanakkor tartjuk a jogot, hogy válassza ki a gyorsabb fuvarozó számára.
2. Felhívjuk figyelmét, hogy a nemzetközi szállítási erősen függ a helyi, az egyéni, valamint a postai szolgáltatás . Annak érdekében, hogy megkapja után minimális adót, akkor bejelenti az elem alacsony érték; minden behozatali vád téged.
3. Kérjük erősítse meg, a szállítási mód illetve fizetési, illetve mi lesz a hajó a termékeket, a lehető leghamarabb, akkor azt fogja mondani, hogy a nyomon követési számot;Egyébként is, a tétel lesz jó kezekben van, amikor megkapja.
4. Minden parancsot küldött a standard csomagolás. Kérjük, győződjön meg arról, hogy ajánlatát a Részlet Neve/Címe/ irányítószám/telefonszám , szükséges, amelyet a fuvarozó a Nemzetközi Szállítmányok. Nem tudunk a hajó egy Nemzetközi rend nélkül Cím /telefonszám. Mi lesz a hajó, hogy az alapértelmezett címét, hogy az ajánlat található a számlán, ha nem, értesítsen minket. Csak egy telefonszám, akkor fontos, ha hagyja el a címet. Amikor a csomagot vissza, mert a rossz adatokat, mint például Név /Cím/ irányítószám/telefonszám, nem vállalunk felelősséget . A költség miatt, hogy a megfelelő információt kell biztosítani által tett volna.
5. Szállítás a csomag DDU, " adók kifizetetlen ", de nem gyűjt az ÁFA, vám és/vagy adót, nem lehet megjósolni, hogy mi a konkrét vádakat lehet. Ha merülnek fel ezek a további díjak lehetnek nyújtott annak érdekében, hogy a csomagot a vámon. Lehet, hogy alá ÁFA, a vám, adó, illetve vám, díjak által előírható, hogy a kormány. Te magad vagy a felelős a kifizető bármely további vámkezelés költségei. Az Import vám, ÁFA, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő?s a felelősséget.
6.Nem vagyunk felelősek késedelmet a vámhatóság,vám, adók vagy más, vám-díjakat.
Vissza Visszatérítési politika támogatja :
1.Támogatjuk az egyetlen oka, hogy vissza átöltözni elem politika, de meg kell fizetnie a teljes költség két módon szállítja (tartalmazza a szállítási, adó, illetve vám-költség stb.) pedig k eep az elem jó állapotát ,

R

Legjobb ajánlatok