.

.

Ingyenes kiszállítás - 5db 6mm 2 Fuvola gömbvégű Spirál Kicsit Maró Keményfém Szerszámok CNC Endmill Router bit hrc45 R3*12*D6*50

Ingyenes kiszállítás - 5db 6mm 2 Fuvola gömbvégű Spirál Kicsit Maró Keményfém Szerszámok CNC Endmill Router bit hrc45 R3*12*D6*50

HUF 7511.40
Áruk mennyisége


1. HRC45 Keményfém két Fuvolára gömbvégű Szármarókhoz ,CB anyag , TIALN bevonat ellenáll a magas hőmérsékletnek 700-800
Részletek :
- Tömör keményfém golyó orra vége malom a keményfém 90% - át, Co10%, mikro, gabona 0.2-0.6 um, teljes mértékben biztosítja a jó kopási ellenállás .
- Helix szög 35° keményfém szerszámok, jó chipping mentesítés .
- Használjuk Öt-tengely kapcsolat cnc gép gyártása ez a termék, az a célja, hogy kiváló minőségű szármarók.
- Labda orra végén, malom elfogadja TIALN fekete bevonat , jó hatással csökkenti a súrlódási együttható, egyre nagyobb kopás-ellenállás, a végső cél az, hogy meghosszabbítja élettartam .
2 . Csomag : Kemény műanyag doboz
3.Szállítási mód : China Post légipostai általában kell arról, 15-60 munkanapon belül.Különböző országokban ,a szállítási idő az más ,kérem, értse meg, vagy EMS, DHL, általában szüksége van körülbelül 7-12 munkanapon belül.Ez attól is függ, hogy az ország, ahol van. Kínálunk össze szállítási amikor rendelés több terméket,hogy lehet menteni egy kis pénzt.kérem, forduljon hozzám először. Fontos megjegyzések : Ha a csomagot, nagyon sürgősen,jobb, ha választani, vagy EMS, DHL,ha nincs EMS vagy a DHL lehetőség,kérjük, lépjen kapcsolatba velem.Én caulate a szállítási beállítani az ön számára. 4.szolgáltatás : a pénz visszatérítési fogadható el, ha az elem nem leírtak szerint . ha van valami, amitől nem elégedett,kérjük, lépjen kapcsolatba velem.Mindent megteszek, hogy segítsek neked kell a felelősséget az üzlet . a vevők vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.

R

Legjobb ajánlatok