.

.

Forró Eladó Kiváló Minőségű Microblading Toll Tartós Smink Gép Pro Rotációs Tetováló Gép Fegyvert Stigma Bizarr V2 Piros Szín

Forró Eladó Kiváló Minőségű Microblading Toll Tartós Smink Gép Pro Rotációs Tetováló Gép Fegyvert Stigma Bizarr V2 Piros Szín

HUF 5141.00
HUF 6426.00
-20 %
Áruk mennyisége


Nettó Súlya : 110 gramm
Rövid Löket : 2.6 - 3,4 mm
Közepes Stroke : 3.5 - 4.4 mm-t tartalmazza
Hosszú Löket : 4.4 - 5.5 mm
Motor : 4.5 watt készült Svájcban
Beállítás : Manuális bélés, árnyékolás & színezés
Feszültség beállítás : 7 - 12 volt
Öltés / perc : 3,000 - 10,000
1) A Bizarr V2 van, fokozatmentesen állítható puha irányítani. Az ellenőrző csavart állítható on-the-fly ujjaival vagy egy Hex kulcs. A szó szoros értelmében csak 5 másodperc, akkor kapcsolja a bélés egy shader anélkül, hogy hozzá sem nyúlt a tápegység!
2) A Bizarr V2 lehet állítani, hogy a hit a rövid, közepes vagy hosszú stroke által egyszerűen csak megváltoztatja a cserélhető excenters az első a motor. Képes üti bármikor stroke hossza 2.6 mm legfeljebb 5,5 mm-es, hogy megfeleljen az ön igényeinek. A hajók egy közepes stroke excenter előre telepített (3,5 mm - 4.4 mm-es löket). A rövid, mind hosszú stroke excenters vagy külön megvásárolható.
3) A Bizarr V2 új precíziós-állítható tű bár stabilizáló rendszer, amely lehetővé teszi, hogy működik a gép nélkül gumiszalag. Egyszerűen adja hozzá a pontos összeget a nyomás ellen a tűt, bár egy teljesen stabilizálódott tű.
4) A Bizarr V2 most van egy új kör külső dugattyús ami miatt minimális súrlódás a meghajtó rendszer. Ennek eredményeként, a motor fut szabadabban, sokkal hűvösebb.

R

Legjobb ajánlatok