.

.

2,4 Ghz-es FrSky 7dbi Modul Antenna RC modell XJT, DJT

2,4 Ghz-es FrSky 7dbi Modul Antenna RC modell XJT, DJT

HUF 1768.50
Áruk mennyisége

2,4 Ghz-es Fr Sky 7dbi Modul Antenna RC modell XJT, DJT
Hossz : 110mm
Szélesség : 91mm
Vastagság : 14 mm
Csatlakozó : Belső csavar Lyuk
Frekvencia : 2400~2500
V. S. W. R. :
Impedancia : 50ohm
Figyelem : az első oldalon(ahogy a Nyíl előre) orient a modell, amikor használja.
Mi ellenőrizned minden antenna szállítás előtt, győződjön meg arról, hogy nem FORDÍTOTT kérdés, ne aggódj, valamint ingyenes megvásárolható!
- NEM MŰKÖDIK A TARANIS X9 D/X9 DPLUS.
Ezt az antennát szerelt Fr Sky DJT RF modul. (DJT nem is beleértve, a bizonyítására csak!)
X 1 darab
Figyelem mielőtt Sorrendben :
Az alapértelmezett ingyenes szállítás a Kínai Nyilvántartás Air Mail , amely szállít sebesség nem állandó, néha több napot eléri a kezét, néha több kell, mint két hónap, kérlek válaszolj rá!
Ha kell, gyorsabb, megbízható szállítási módot, vagy sürgős, kérjük, válassza az EXPRESS !! Ez a konszenzus egy minimális tisztelet a komoly munka, mert a test nem képes irányítani a post air mail hajózási sebesség!
****
Nem szívesen ellenállni a rosszindulatú vásárlók, akik vásárolni, pedig tudom, hogy a poszt légipostai szállítási hátránya , majd nyissa meg a szállítási késedelem viták célja visszatérítés, illetve ingyenes megkapja a termékek. Az ilyen vevők, egyszer találtak be a fekete név listában nem működik együtt újra!
***** A legtöbb elemek belül feladásra kerülnek 1~4 munkanapon belül .Győződjön meg róla, hogy hagyja telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait. Annak érdekében, hogy megkapja után minimális adó, a csomagot küldünk ajándékba készítünk egy kis vámkezelés érték(például $5), vásárló felelős minden olyan vám, díjak vagy felszámított HÉA. ( Kérem hagyja el mesaage, ha nincs különleges követelmény. ) Felhívjuk figyelmét, nemzetközi szállítás hightly attól függ, hogy a helyi szokásokat, postai szolgáltatás. Chinapost Air mail rendszerint 18 - 35 munkanapon belül, hogy a legtöbb Európai országban,30 -40+ munkanapon orosz Föderáció, portugália, Brazília, Dél-Amerika .Szállítási idő függ a rendeltetési hely, illetve más tényező, Mi nem tehető felelőssé késedelmet Post, a helyi posta vagy a Nemzetközi Vámhatóság Ellenőrzést.
A visszajelzés nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlesztés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a Pozitív Visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc. A rendszer automatikusan visszatér ugyanaz a visszacsatolás után kapott a Pozitív Visszajelzést. Ha bármilyen problémája az elem vagy szolgáltatás -, csak bátran forduljon hozzánk először is, mielőtt elmentél minden semleges, vagy negatív visszajelzés, mi mindent megteszünk, hogy biztosítsuk az ön megelégedésére.

R

Legjobb ajánlatok