.

.

nagykereskedelmi 10unite kiváló minőségű Automatikus alkatrészek üzemanyag befecskendező mikro szűrő (méret:13.5*6*3mm,,AY-F103)

nagykereskedelmi 10unite kiváló minőségű Automatikus alkatrészek üzemanyag befecskendező mikro szűrő (méret:13.5*6*3mm,,AY-F103)

HUF 807.30
Áruk mennyisége

LEÍRÁS :
nagykereskedelmi 10unite kiváló minőségű Automatikus alkatrészek üzemanyag befecskendező mikro szűrő (méret : 13.5*6*3mm,,AY-F103)
HASZNÁLT HONDA AUTÓK
Használt bemeneti föld-barát nylon háló, japán,valamint a réz crush gyűrű
Méret : elem magas"13.5 mm
réz gyűrű magas : 3mm
OD . : 6mm
végén sor : 4
súly : 0,3 g
MOQ : 10pieces
ha csak kevesebb, mint 50pcs ,kérlek, mondd, hogy változik az ár .
Az ár alapján $0.1/db, kérjük, fizetni a $2 belföldi fuvarozás. CSOMAGOLÁS :
Használjuk a legjobb csomagolás megtakarítás áruszállítás céljából vagy biztonsági célból . .10db egy polyness zip-lock táskát,majd illessze be a felkínálja, hogy a rész.meg a mennyiséget , majd tegye bele egy nagy táskát .utolsó csomag karton. .A követelmény szerint a paking FIZETÉS :
Kérjük, győződjön meg arról, hogy erősítse meg, amikor megkapja az elemek egy jó állapotban van, mert amikor egy parancs, a pénz átadása a Letéti, nem a számlánkra.Köszönöm
1. Hitel
2. SZÁMLA
3. PAYPAL
4. Tárgyalásos fizetés.
5.mi általában azt mutatják, a "autóalkatrész" vagy a "TÜZELŐANYAG-BEFECSKENDEZŐ ALKATRÉSZEK"írni egy alacsonyabb a piaci értéke ,valamint az áruk lesz jelölve, hogy "ajándék" vagy a "minta", az egyszerű vámkezelés.
SZÁLLÍTÁSI & SZÁLLÍTÁS :
nagyon fontos : csak a hajó a csomagot a címet a rendelés.Pls mindig ellenőrizze, hogy a cím, kapcsolattartási nem.helyes.
Helló ,kedves
köszönjük a vásárlást
1,először is meg kell küldeni a csomagot, hogy Kifejezze raktárában ,majd az Expressz' raktár gondoskodjon a csomagot küldött a cím. Így meg kell várni belül 2-9 munkanap a megrendelés leadása után ,majd adjuk ki az a nyomkövető NEM.
2, nem vagyunk felelősek a vádat a cél.
3,Pls ellenőrizze a vámhatóság a külön díjakat, mielőtt érdekében, ha ez szükséges .
**** Kérjük, tudassa velünk, ha továbbra sem kap a tételek belül 27 nap után fizetett, akkor meg tudjuk vizsgálni
A TIÉD : Kedves ,
1.Nagyon szépen köszönöm a hozzáférést támogatja.
2. Színes, valamint paraméter : kérem, szóljon, ha kell,ha nem választotta a requried paraméter vagy megjegyzés, amit kell 24 óra alatt.akkor a hajó a paraméter véletlenszerűen
3.ha azt szeretnénk, hogy nagy rend ,kérjük lépjen kapcsolatba velünk bármikor,válaszolunk, amint lehetséges
Több injektor o-gyűrűk ,tömítések ,pintle sapkák, valamint injektor szűrő availble tőlünk , ha kell, egész javító készletek ,kérlek, mondd el nekünk ,köszönöm vagyunk mind a gyári, illetve a kereskedelmi zrt.KFT,spealized Auto alkatrész ,üdvözöljük a vizsgálatot minket a részletekért. tks a tallózás!!
aslo van eladó javító készletek ,pls írjon nekünk, ha kell ,tks !

R

Legjobb ajánlatok