.

.

1DB MLX90333 Triaxis 3D-Joystick Pozíció Érzékelő ÚJ CA

1DB MLX90333 Triaxis 3D-Joystick Pozíció Érzékelő ÚJ CA

HUF 1444.50
Áruk mennyisége


A MLX90333 egy monolit érzékelő IC, mely a Triaxis™ Hall chnology. A hagyományos síkbeli Hall érzékeny, hogy a fluxus alkalmazott orthogonally, hogy az IC felület. A Triaxis™ Hall-szenzor is érzékeny a fluxus alkalmazott párhuzamosan az IC felület. Ez révén szerzett Integrált Magneto-Concentrator (IMC), amely letétbe a C meghalni (mint egy további back-end lépés).
A MLX90333 érzékeny a 3 összetevői a fluxus alkalmazni, hogy az IC (BX, a BZ). Ez lehetővé teszi, hogy a MLX90333, hogy értelme valami mágnes mozgó, a környező, illetve lehetővé teszi, a design egy regény generáció nem kapcsolatba joystick pozíció érzékelők, amelyek gyakran szükséges mind a gépjármű -, mind az ipari alkalmazások (pl. ember-gép ).
Továbbá, a képesség mérésének BX, a BZ lehetővé teszi, hogy a MLX90333 tekinthető a universal nem kapcsolatba a pozíció érzékelő vagyis nem korlátozódik a joystick alkalmazások. Például egy utazási lehet éreztem a MLX90333 egyszer szerepel egy adott mágneses design.
Kombinálva a megfelelő jel feldolgozás, a mágneses fluxus egy kis mágnes (axiális mágnesezettség) mozgó fenti IC lehet mérni nem kapcsolatfelvétel módja. A két (2) szögletes információ számított három (3) összetevők, a fluxus-sűrűség (azaz BX, a BZ). A MLX90333 jelentések két (2) lineáris kimeneti jeleket. A kimeneti formátum választható között, Analóg, PWM, mind a Soros Protokoll.
Abszolút 3 D Pozíció Érzékelő Egyszerű & Erős Mágneses Design Triaxis™ Hall Technológia Programozható Lineáris Átviteli Jellemzők (Alfa, Béta) Választható Analóg (Ratiometric), PWM, Soros Protokoll 12 kissé Szögletes Felbontás - 10 kissé Szögletes Hőmérsékleti Pontosság 40 bites AZONOSÍTÓ Száma Egyetlen Meghalni – SO8 Csomag Ro HS Konform Kettős Meghalni (teljesen Felesleges) – TSSOP16 Csomag Ro HS Konform
1 DB MLX90333 Triaxis 3 D-Joystick Pozíció Érzékelő ÚJ CA

R

Legjobb ajánlatok