.

.

Ingyenes Szállítás DIY Okos Autó Robot Fényvisszaverő Fotoelektromos 3pin IR Infravörös Akadály Elkerülése Érzékelő Modul

Ingyenes Szállítás DIY Okos Autó Robot Fényvisszaverő Fotoelektromos 3pin IR Infravörös Akadály Elkerülése Érzékelő Modul

HUF 102.60
Áruk mennyisége


ae Product.get Subject()
Az érzékelő modul alkalmazkodik a környezeti fény, hogy egy pár infravörös kibocsátó, mind a fogadó csövek, továbbító cső bocsátanak ki infravörös bizonyos frekvenciát, amikor az irányt jelent akadályt érzékel (reflexiós felület), a visszavert infravörös kapott a recepció cső, Miután egy komparátor áramkör feldolgozás, a zöld fény világít, de a jel kimeneti interfész kimeneti digitális jel (alacsony szintű jel), beállíthatja, hogy az észlelési távolság gomb potenciométer, a tényleges távolság a 2 ~ 30cm, az üzemi feszültsége 3,3 V - 5 V. Érzékelési tartomány a szenzor által megszerzett beállító potenciométer, a kis beavatkozás, könnyen szerelhető, könnyen használható funkciók széles körben lehet használni a robot akadály elkerülése, elkerülése, autó, sorok száma, valamint a fekete-fehér vonal követése, valamint sok más alkalommal is.
ae Product.get Subject()
Amikor a modul azt észleli, hogy egy akadály előtt, a jel, a zöld jelzőfény a vezetőség szintjén, míg a csatlakozó tartós alacsony jel kimenet, a modul azt észleli, hogy a távolság 2 ~ 30cm, érzékelési szög 35 °, a távolságot képes felismerni a potenciális beállítani, az óramutató járásával megegyező irányba beállító potenciométer, érzékeli a távolság növekszik; az óramutató járásával ellentétes irányba beállító potenciométer, csökkenti a észlelési távolság.
Az érzékelő aktív infravörös reflexiós felismerés, a cél visszaverő képességét, ezért a forma kritikus észlelési távolság. Ahol a legkisebb érzékelési távolság, fekete, fehér, maximális; az apró tárgyakat, távol egy kis területen, egy nagy területen a Lepedőt.
Az érzékelő modul kimeneti port csatlakozó közvetlenül kapcsolódik a mikrokontroller IO közvetlenül is meg lehet vezetni egy 5 V-os relé; Kapcsolat : TVK-TVK; GND-GND; KI-IO
Összehasonlító LM393, stabil;
A modul 3-5 V DC tápegység. Ha a készülék be van kapcsolva, a piros power jelzőfény;
A csavarnyílás 3mm, könnyű fix telepítés;
Minden modul szállították küszöb összehasonlító feszültség által beállított potenciométer jó, nem különleges eset, nem állítható potenciométer.
TVK 3.3 V-5 V-os külső feszültség (lehet közvetlenül csatlakoztatni, 5v-3,3 v MCU MCU)
GND GND Külső
Kis tábla digitális kimeneti interfész (0, 1)
További részletekért, kérjük, látogasson el : https : //github.com/Smart Arduino/SZDOITWi Ki/wiki
1. Mivel a számítógép, monitor, a tényleges felvételi fényerejét, valamint egyéb okok miatt, ott lesz egy bizonyos szín különbség.
A végső szín kérjük, látogasson el a tényleges árut. Kérjük, tudom, ez a vásárlás előtt. Köszönöm !
2. A képen megmutatjuk 100% Valódi Tárgy Fotózás.
3. A méret május 2-3cm különbözik miatt a maunal mérés.
4. A hajózási kényelmet, a terméket összeszerelve .
1. Felkészülés Ideje : van szükségünk, 2-5 munkanapon belül készítse el a parancs szerint a számos parancsot, minden nap.
2. Ingyenes Szállítás világszerte, ha úgy dönt, China Post .
Megjegyzés :
Az információ, az új nyomon követési számot a China Post Rendes Kis Csomag, Plusz nem lehet nyomon követni, hogy mikor szállítják ki Kínában. Függetlenül attól, hogy megérkezett, vagy nem,nem több követési adatokat.
Kérjük, válassza ki China Post Levegő Mair, ha kell egy teljes követési adatokat.
Követés információk a China Post Rendes Kis Csomag Plusz ellenőrizhető itt :
1. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások, kérlek, hagyd el a pozitív visszajelzések, illetve 5 csillagos , 5 csillag a részletes értékelés a megrendelés. Egyszer megmutatja nekünk a screenshot mind az 5 csillagos, adunk 3 $ - os KEDVEZMÉNY minden rendelés alatt $50 a későbbi vásárlás.
2. Ha megosztod a termék link az SNS vagy a Facebook, adunk 3 $ - os KEDVEZMÉNY minden rendelés alatt $50 a későbbi vásárlás is.
3. Ha nem elégedett a termékeinkkel, kérem lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés. Garantáljuk, mi lesz 100% - os slove semmilyen probléma.
4. Kérjük, e-mailt nekünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás vagy nyitó bármely vitát az oldalon. A kommunikáció a legjobb módja annak, hogy megoldja a problémákat.

R

Legjobb ajánlatok